Voor David Design is fotografie een passie...

Fotografie, meer dan een uit de hand gelopen hobby...


Vaak zijn goede foto's de basis voor een geslaagde website of reclamefolder. Dan zit je bij David Design meer dan goed. We willen ons zeker niet gaan profileren als professioneel fotograaf. Laat het ons eerder houden bij een uit de hand gelopen hobby.

Reportages

U kan een beroep doen op David Design voor diverse soorten foto-reportages. Dit kunnen foto's zijn van uw gezin, bedrijf, fabriek, ...
Deze foto's kunnen nadien op diverse manieren worden afgewerkt. Dit kan gaan van communiekaarten over huwelijksaankondigingen tot grootformaatprints voor in uw woonkamer of bedrijf, of gewoon als afgewerkt digitaal bestand voor uw website. Aarzel niet om ons te conacteren voor vrijblijvende info.

Rallysport

De oorsprong van onze liefde voor fotografie ligt bij de rallysport. Voor onze eigen website zijn we al 15 jaar met onze camera op pad, onze foto's kan u bekijken op www.rallylovers.be of www.pixelfinish.be.