David Design, ontwerp & drukwerk met oog voor detail...

Straffe prijzen met persoonlijke service!


Een logo, een affiche, naamkaartjes of spandoeken... Wij staan u graag bij met raad en daad bij het ontwerp en de druk. David Design helpt u bij het opmaken van een logo en de passende huisstijl. Het logo en de huisstijl zijn de basis van alle latere ontwerpen (website - drukwerk - promotiematerialen).

Samen met u gaan we op zoek naar het beste formaat voor uw drukwerk. Wat zijn uw wensen? Wat is uw budget?... van de meest courrante papiersoorten en formaten hebben we een (zelf ontworpen en zelf gedrukt) voorbeeld liggen.
Zo kan u direct de kwaliteit zien en voelen.

Straffe prijzen

Nadat het ontwerp door u werd goedgekeurd starten we de druk. We hanteren straffe prijzen, maar die mogen nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Zo drukken we niet op minderwaardige papiersoorten, onze spandoeken zijn steeds omzoomd en hebben ringen om de 30cm, de naamkaartjes zijn stevig en duurzaam...